ZBEF4# PRESS 1

Četvrto izdanje Zagorje Blues Etno Festivala održat će se kroz 6 termina od 27.10. do 17.11.2017. diljem Krapinsko-zagorske županije.

pet 27.10. – Koncert, Muzej Žitnica SV. KRIŽ ZAČRETJE, 19h
ZBEF će biti otvoren 27.10. u Muzeju Žitnica (Sv. Križ Začretje) od 19h. U sklopu koncerta nastupit će dvije glazebne formacije, gosti iz Slovačke Luboš Bena (gitara, bubanj) i Peter “Bonzo” Radvanyi (vokal, gitara) te podravski blueser Miroslav Evačić Traveling Band.

sub 28.10. – Predstava, Muzej Radboa RADOBOJ, 18h
Sljedeći dan festival putuje u Radoboj u novootvoreni muzej Radboa gdje će od 18h svoju glazbenu predstavu ”Kajbare – zaglazbancije i politikancije” izvesti Mladen Medak – Gaga iz Bjelovara.

pon 06.11. – Radionica, Zelena dvorana ZABOK, 11h
Radionica usne harmonike, iako otvorena za javnost, ove je godine namijenjena prvenstveno članovima Društva multiple skleroze KZŽ i njihovim obiteljima. Njemačka tvornica instrumenata Hohner i ove je godine osigurala 50 besplatnih usnih harmonika koje će biti podijeljene polaznicima radionice koja će se održati u zabočkoj Zelenoj dvorani 06.11. od 11h. Voditelj: Tomislav Goluban.

sri 08.11. – Radionica, Kulturni centar KLANJEC, 19h
Bubnjar sastava “Zabranjeno pušenje” Branko Trajkov, svoje će dugogodišnje glazbeno iskustvo s edukativnom notom prezentirati u Kulturnom centru Klanjec 08.11. od 19h. Druženje s ovim glazbenikom i vrhunskim pedagogog namijenjeno je svim uzrastima, a obuhvatit će prezentaciju raznih vrsta udaraljki te zanimljive priče o mističnim iskustvima bubnjanja i plesanja sjevernoameričkih indijanaca.

čet 16.11. – Koncert, City Caffe ZABOK, 20h
Koncertna aktivnost domaćih blues sastava uz gostovanje najboljeg gitariste među skijašima održat će se u City Caffe-u, Zabok, 16.11. od 20h. Zagrebački Be Ha Ve predstavit će svoj aktualni album “One Of These Days”, a Ivica Kostelić svirat će i pjevati uz pratnju benda Tomislava Golubana. Rezervacija stolova na 098 601 174.

pet 17.11. – Koncert, Punkt Beer House MOKRICE, 21h
Punkt Beer House u Mokricama bit će domaćin posljednjeg dana 4. ZBEF-a. Za veselu atmosferu pobrinut će se vrhunski riječki glazbenici koji djeluju u sastavu Jed Becker’s Group. Koncert počinje u 21h, a stolove rezervirajte na 099 39 66 770.

ULAZ NA SVE PROGRAME JE BESPLATAN!

Zagorje Blues Etno Festival #3

Treće izdanje Zagorje Blues Etno Festivala održalo se na 4 lokacije Krapinsko-zagorske županije od 15. do 18.11. u 4 besplatna, glazbeno-zabavno-edukativna programa. Više →

Zagorje Blues Etno Festival #1 – PRESS 2.

Poznat je kompletan program prvog “Zagorje Blues Etno Festivala”, koji će trajati čak šest dana (10.-15.11.2014.), a održat će se na šest različitih lokacija (Zabok, Klanjec, Krapina, Hum na Sutli, Hrašćina i Marija Bistrica).

U ponedjeljak, 10. studenog u “Multimedijalnom centru” u Zaboku, s početkom u 20 sati, festival će otvoriti poznati hrvatski bluzer, Tomislav Goluban, dobitnik četiri Porina, a nakon njega nastupaju headlineri festivala – Joe Filisko & Eric Noden, legendarni country bluzeri iz Chicaga. Cijena ulaznice je 30 kuna, a karte se mogu kupiti u knjižnici Zabok. Više →

Zagorje Blues Etno Festival # 1 – izvještaj

Članak objavljen u Zagorskom listu 18.11.2014.

Zagorski-list-1024x848

Zagorje Blues Etno Festival #1 – PRESS 1

Prvi “Zagorje Blues Etno Festival” trajat će čak šest dana i održat će se na šest različitih lokacija (Zabok, Klanjec, Krapina, Hum na Sutli, Hrašćina i Marija Bistrica), na kojima će posjetitelji moći uživati u raznovrsnom programu – koncertima, radionicama, izložbama, autohtonim zagorskim jelima te degustaciji domaćeg vina. Bilo je samo pitanje dana kada će poznati hrvatski bluzer, Tomislav Goluban, dobitnik četiri Porina, organizirati svoj zagorski festival i potvrditi onu poznatu “misli globalno – djeluj lokalno”. Više →